به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، روز 13 مرداد مراسم تحليف رئيس جمهور منتخب در مجلس برگزار مي شود. در اين بين دعوت از سيد محمد خاتمي رئيس جمهور دوره اصلاحات - که در ايام فتنه عملکرد نامطلوبي داشته است - به اين مراسم در هاله اي از ابهام قرار دارد به گونه اي که خود وي نيز از اينکه به قطع دعوت شود اطمينان ندارد.
اگرچه مخالفت با حضور آيت الله هاشمي رفسنجاني در اين مراسم به جهت رياست وي بر مجمع تشخيص مصلحت نظام کمي دشوار به نظر مي رسد، اما درباره سيد محمدخاتمي اين موضوع کمي راحتتر است. اينکه خاتمي در مراسم تحليف رئيس جمهور منتخب حضور داشته باشد يا نه اين روزها جزء دغدغه هاي اصلاح طلبان گرديده است زيرا آنها خاتمي را يکي از حاميان انتخاباتي رئيس جمهور منتخب مي دانند.
اما عنوان ديگري هم به وي نسبت مي دهند رئيس جمهور سابق که البته نميتوان با اتکا به اين عنوان خاتمي را در مراسم تحليف دعوت کرد چرا با وجود حساسيت هاي خاصي که روي خاتمي وجود دارد و نقش وي در فتنه88 گروه خاصي اصرار دارند که او در مراسم تحليف رئيس جمهور منتخب حضور داشته باشد جاي سوال است.
البته اين گروه سابقه دهن کجي به نظام و ملت را دارند و با اين کار به دنبال پاک کردن نقش خاتمي در فتنه 88 را دارند تا به نظام خرده بگيرند که چگونه فردي مي تواند در مراسم تحليف رئيس جمهور کشور شرکت کند اما در عين حال جزء افرادي باشد که قصد ضربه زدن به نظام را دارند.
در فتنه ?? برخي غفلت، برخي کوتاهي و عدهاي نيز خيانت کردند. بسياري از افراد گروه اول و دوم به تدريج با روشنتر شدن موضوع اعلام موضع و تا حدودي جبران و مرز خود را با دشمن و جريان فتنه آشکار کردند اما کساني که خيانت کردند هيچ راه برگشتي براي آنها نيست.در حالي که ? سال از اتفاقات شوم فتنه ?? مي گذرد خيانتکاران تاکنون مرز خود را با دشمنان اين مردم مشخص نکرده اند اما ياد آوري اين موضوع ضروري است که مردم در روز ? دي به صورت آشکار مثلث سران فتنه را هيچ انگاشتند و در دادگاه افکار عمومي آنها را محکوم و به مردگاني سياسي تبديل کردند.
آنها که با معاندين نظام جمهوري اسلامي در يک صف قرار گرفتند، از ابتدا نيز به نظام جمهوري اسلامي و پايههاي اصلي آن بياعتقاد بودند، لذا با آشکار شدن چهره واقعي آنها در اين فتنه، حق بازگشت به نظام را ندارند.
رفتار و عملکرد خاتمي در دورههاي مختلف نشان داد که به حکومت بر مبناي دين و به آراي واقعي مردم اعتقادي ندارد؛ چراکه عملکرد او به عنوان رئيس دولت به اصطلاح اصلاحات همه ارزشهاي ديني و انقلابي را به چالش کشيد و در سال ?? نيز با همراهي ديگر سران فتنه و ضد انقلاب، آراي به حق مردم و نتيجه مطالبات عامه مردم را نپذيرفت.
سران فتنه با عملکرد خصمانه، خود را از دايره نظام خارج کردند حالا امروز آنها چگونه و با چه رويي حرف از بازگشت و شرط گذاري براي نظام ميزنند.
بعد از شکست جريان فتنه و سران آن در جريان براندازي، يکي از مهرهها بايد براي حفظ روحيه نيروهاي پياده نظام و استفاده از فرصت در شرايط جديد براي پروژه بازگشت ظاهري به نظام مطرح مي شد چرا که سران فتنه در کمک به دشمنان نظام ذرهاي کوتاهي نکرده بودند و با تمام توان و امکانات خود به جنگ آشکار با نظام برخواستند که هردو اين نقشه ها با هوشياري بزرگان نظام حل و فصل شد.
افرادي که خود را در کنار سران فتنه تعريف ميکنند و با فتنهگران ملاقات ميکنند، خواسته و مطالبه عموم مردم و خيانتهاي سران فتنه را ناديده گرفتند حالا با چه رويي برخي از اطرافيان آن ها خبر بازگشت وي به صحنه سياست و حضور در مراسم هاي رسمي مي زنند.مردم اين را به خوبي ميدانند که نقش خاتمي در فتنه ?? عملا جديتر از ديگر سران فتنه بود. رفتار و عملکرد خاتمي در دورههاي مختلف نشان داد که به حکومت بر مبناي دين و به آراي واقعي مردم اعتقادي ندارد.
آقاي روحاني خود عنوان کردند وامدار هيچ جرياني نيست اما اين گروه خاص درصدد هستند تا با نمايش دادن افرادي همچون خاتمي در مراسم تحليف آن را به نفع خود مصادره کنند.
بسياري از بزرگان و مسئولين نظام اعتقاد دارند که بهتر است خاتمي در مراسم تحليف حضور نداشته باشد تا دولت بتواند بدون حضور سايه سنگين جرياني خاص و بدون مکدر شدن خاطر مردم به وظيفه خدمت رساني خودش بپردازد.
منبع:دانا